top of page

Jawa zažíva reštart!


Motocyklový pretekár p.Peter Baláž na Jawe 350 Special


Rok 2017 možno považovať za akýsi reštart značky, ktorá si po vzore zakladateľa, vypomáha nákupom komponentov, či väčších celkov od iných výrobcov, čo výrobcovi umožňuje uviesť na trh cenovo dostupný a spoľahlivý motocykel. Od tohto momentu sa situácia na tunajšom trhu začala výrazne meniť k lepšiemu.


O uvedenej novinke informovali všetky motocyklové periodiká a na internetových fórach sa množili príspevky pochvalné aj kritické. Motocykle si postupne hľadali cestu k novým majiteľom a čas len potvrdzoval správnosť rozhodnutia, uviesť na trh štvortaktnú Jawu 350 OHC. Rozčerená hladina okolo značky však našťastie neutíchala, v nasledovnom roku sme opäť mohli predstaviť nový model, opäť dizajnom odkazujúci na slávne obdobia značky.


Tentokrát sa jednalo o motocykel JAWA 350 SOHC Special, ktorý svojim vzhľadom pripomínal obdobia, kedy JAWA víťazila na závodných okruhoch. Motocykel zaujal aj niekdajšieho motocyklového pretekára Petra Baláža, ktorý navštívil náš stánok na výstave a neskôr sme sa stretli na okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni, kde si na motocykli zajazdil.

736 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page