top of page

Scrambler od Jawy a nový retro model


Prototypy Scramblera , dokončené pár dní pred výstavou


V roku 2019 doplnil rodinu JAWA 350 OHC asi najuniverzálnejší model, ktorý okrem bežnej cesty s prehľadom zvládne aj nespevnené povrchy či ľahší terén. Reč je o motocykli JAWA 350 Scrambler, ktorého prototypy boli dokončené doslova pár dní pred výstavou. Na reálne predajné kusy si tak museli zákazníci ešte nejaký čas počkať.


V tom čase sa však už dosť nahlas šuškalo o dovoze a predajimega novinky , ktorá vznikla na báze spolupráce Týneckej JAWY a Indického výrobcu Mahindra. Orientácia na obrovský Indický trh s perspektívou predaja veľkého množstva kusov, umožnila investovať do rozsiahleho vývoja a prepracovať tak každý detail nového motocykla. Výsledkom je nádherný dizajn s odkazom na 60-te roky a súdobá technika spĺňajúca požiadavky euronoriem. Reč nie je o ničom inom ako o internetovým priestorom najviac diskutovaným motocyklom s názvom JAWA 300 CL.


JAWA 300 CL


Avšak motocykel na ktorý sme najviac čakali a na ktorého uvedenie na trh sme sa najviac pripravovali, bohužiaľ zatienila iná neočakávaná novinka s názvom COVID-19, ktorého pandémia spôsobila to, že plánovaná výstava Motocykel 2020, na ktorej mal byť motocykel oficiálne predstavený, bola tri dni pred termínom zrušená a tak výstava v roku 2019 bola nateraz poslednou verejnou akciou tohto typu. Ale ako sa hovorí, „všetko má svoj koniec“ a tak veríme že aj táto pandémia raz skočí a my sa opäť stretneme na výstaviskách s ďalšími novinkami, ktoré už dnes Týnecká JAWA pripravuje.


z prava do ľava: J.Šíma-cestovateľ, F.Hruška-riaditeľ JAWY, P.Baláž-motocyklový pretekár, S.Hajdúch-vystavovateľ

1 877 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

1 Comment


billyy brown
billyy brown
Sep 16

Je dôležité, aby bolo kasíno regulované, ponúkalo férový herný proces a zabezpečovalo ochranu osobných údajov. Napríklad na stránke zdroj nájdete informácie o MostBet Kasíne. Toto kasíno ponúka licencované hry a má pozitívne recenzie online. Rovnako dôležité je overiť, či platforma používa moderné šifrovacie technológie na ochranu údajov a poskytuje rýchle a bezpečné spôsoby výberu peňazí. Vždy si prečítajte recenzie ostatných používateľov a hodnotenia, aby ste si vybrali spoľahlivé a overené kasíno.

Like
bottom of page